Steun ons!

En draag uw steun bij voor de weeskinderen uit Hongarije. Dit kan al door speelgoed, kleding, huisraad of geld te doneren voor onvergetelijke herinneringen van georganiseerde uitjes.

Over Maris

Hulporganisatie Stichting Maris is opgericht door de Hongaars- Nederlandse familie Toth. Deze stichting zet zich al jaren in om mensen, die het erg nodig hebben, een onvergetelijke vakantie te bezorgen op hun Datsja, een boerderij met recreatiemogelijkheden.

Deze locatie is ook geschikt voor mensen met een handicap. Voor de doelgroep is dit jaarlijkse uitje vaak hun enige vakantie. Tot slot krijgen ze dan ook nog “nieuwe“ kleding en goederen die over blijven, gaan naar instellingen zoals de kinder- en verzorgingshuizen. Het vervoer van alle spullen geschiedt rechtstreeks vanuit Schiedam naar Hongarije.

Heeft u goed bruikbare kleding, linnengoed, dekens, babyspullen, oude rollators, tuinmeubelen, keukenspullen etc. voor de mensen over? Alles is welkom! Wij vragen u vriendelijk de goederen schoon en stevig verpakt aan te leveren.

Uw steun telt!

Met uw hulp kunnen wij de kinderen, ouderen en invaliden helpen aan een betere toekomst! 

Even voorstellen

Stichting Maris is met veel passie en liefde opgericht in 1970 door de Hongaars -  Nederlandse fam. Toth.

Word vrijwilliger

Vele handen maken ligt werk en wilt u graag een steentje bijdragen? Neem dan contact met ons op!